08 januari 2011

Projekt renovering är återupptaget.

För mer än ett halvår sedan så började vi slita ner strukturtapeterna i den stora långa hallen men det var mödosamt, jag var höggravid & sedan kom Kitty. Vi blev aldrig klara med att ta bort strukturen & nu har vi suttit & stirrat på det halvdana jobbet sedan dess & aldrig orkat eller haft tid att ta oss för nåt.

I söndagskväll kom den spetsade glöggen fram & sedan kom Arga Snickaren på besök. Medan vi likt galna ungdomar drack spetsad glögg när barnen sussade sött så strukturerade vi upp vår renovering. När, var & hur lång tid det ska/få ta.

Nu har vi på mindre än 5 dagar både målat taket, tagit bort all struktur, slipat alla väggar & börjat lacka de 9 (!) dörrkarmarna & ett fönster. Vi har till & med hämtat ut tapeter! Det låter kanske inte mycket, men med två småkids som kräver konstant tillsyn så är det ett mirakel.

Fan va bra vi plötsligt mår. Det är kul, vi har varit oväntat effektiva & det har inte ens hunnit bli tråkigt. Det enda som är tråkigt är att man nu måste sitta & vakta hallen hela tiden från klåfingriga 2-åringar som är uppe & går istället för att sova. Ett handavtryck i nån lackfärg nu & vi är förlorade...

1 kommentar:

Linda sa...

Tummen upp! Det är alltid bra att ha en plan att följa (säger jag som är listälskare)! :-)