17 januari 2011

Nattlig tapetsering.

Vad gör alla småbarnsföräldrar egentligen om nätterna? Jo, de tapetserar! Runt kl. 02 på lördagnatt höll vi på för fullt & det blev mycket bra!

Såhär såg det ut när vi flyttade in, flammigt tak, gräddvit strukturtapet & mörka dörrkarmar.
Här har vi börjat få bort strukturen, helt ärligt föredrar jag alla gången den fula bruna som är under. Har även börjat måla dörrkarmarna här ser jag, den längst bort till Junis rum är lackad.
...& såhär blev det efter ett nymålat tak, vita tapeter & vita karmar, fattas bara dörrar & golv. Det är dock mobilbild så kvalitén suger ju tyvärr. Det ser alldeles för vitt ut för vår smak, men det kommer att hamna ett mörkt golv här & sedan skall vi ju upp med saker på väggarna också samt att det bruna man kan sikta här på hörnet utav bilden kommer att bli 60-talsmönstrad som ni kunde se i ett tidigare inlägg.

Nu måste vi bara hitta lite inredning
så vi får ordning här & sedan måste vi bjuda in Wik för en helhelg så han kan dra hit lite stuff från IKEA.

2 kommentarer:

Nicole aka Värmdömorsan sa...

Jag har alltid högklackat när jag går ut. Nu går jag visserligen bara ut typ 4 ggr per år typ men ändå! =) Jag skulle lätt kunna gå ut oftare om det skulle rättfärdiga massa skoköp! =)

Men du, tänk vad "lite" nya tapeter och färg kan göra för ett rum! Supersnyggt blev det!

Kika i min "lägenhets" kategori så kan du se vårt sovrum före o efter! =)

Ha det topp!
Kram

Linda sa...

Kl. 2 på natten?! Det låter inte sunt! :-D Men snyggt blev det ju, och säkert ännu snyggare när ni får in/upp lite färgglada detaljer här och där och det mörka golvet!