25 januari 2011

Mössa till Junilicious.

Igår virkade jag en mössa till storan. Meningen var att det skulle bli en baggy, men garnet räckte inte så det fick bli en helt vanlig.

Den satt som en smäck & är givetvis brungulorange - den snyggaste trippeln :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

5 kommentarer:

Linda sa...

Men åh, vad fin! Jag vill också kunna virka. Eller sticka. Eller sy annat än raka sömmar. :-D

Marie sa...

Vilket mönster kör du efter? Stolpar? Fasta maskor?

Gudrun sa...

Jättesnygg :o)

Lopez sa...

Åh sikken tjusig mössa, jag har letar bra möss mönster till de små men ej hittat, var har du fått ditt ifrån??

Hanna sa...

Linda, det är skitenkelt! Kör en snabb virkskola på datorn bara så är du på G, jag har ju bara hållt på några månader med virkning :D


Det är svårt med bra mössmönster tycker jag, det här med storleken är ett aber. Jag tog detta http://mimejd.bloggplatsen.se/2010/02/19/2568504-forsta-os-mossan-ar-virkad-bra-monster/ (I grunden en OS-mössa) Jag stickade med Järbo Molly-garn med sticka 7, halvstolpar. Dock la jag till ett ökningsvarv så det blev typ 56 maskor eller nåt & då satt den som gjuten på Juni. Vet egentligen inte varför den blev så liten, för på bilden verkar den ju ska passa större? Dock var detta ett av de bättre mössmönster jag provat!