10 januari 2011

Mental Hippie Blood.


En gång på 90-talet köpte jag en singel från Ginza på ren chans eftersom den bara gick på 5:- & hade ett grymt coolt bandnamn för en hårdrockande 70-talsnörd som jag - "Mental Hippie Blood".

Det var ingen besvikelse, den var grym tyckte jag! Nu hittade jag den i flyttlådan & kände att jag blev tvungen att googla dem. Döm om min förvåning när det visade sig att det var ett svenskt sleazeband som fanns där i början på 90´s & gjorde några returns då & då.

Jag gillar den än!

3 kommentarer:

Torbjörn Lindahl sa...

Fan vad coolt. Det var precis likadant för mig fast jag hittade deras singel "Chosen" för liknande pris på ÖoB. Fastnade totalt för dom men det dröjde tills för något år sedan att jag kollade upp mera om dom och köpte då oxå deras debutplatta.

Anonym sa...

Thank you, I have recently been searching for information about this topic for ages and yours is the best I have discovered so far.

Hanna sa...

Haha, hur stora är oddsen?! Jag fattar dock inte varför de aldrig blev något, de är ju skitbra?!