22 januari 2011

Mauro & Pluras kök.

Alltså, jag har ju inte sett det här programmet så egentligen kan jag inte döma ut det, men jag har några tankar ändå kring Mauro & Pluras kök.
Hur kom de på att de här snubbarna skulle få ett matlagningsprogram, vad var själva idéen bakom? "Jag vet, vi kör på ett helt nytt koncept! Vi kan exempelvis ta två , gärna kokainsnortande, halvkändisar som lagar mat i tv! Vi tar några helt otippade, varför inte Plura med den gigantiska ölmagen, han kan gå utan tröja & lägga kaggen på skärbrädan för lite extra tittarsiffror. Sen tar vi...hmm...jag vet, Sveriges absolut tråkigaste människa, Mauro Scocco, han kan bara vara en dyster bisittare & kemin mellan dem båda kommer att vara otrolig, helt nyskapande!"
Nä, jag vet inte, kanske var jag alltför elak & orättvis nu. Jag har som sagt inte ens sett programmet & det kanske faktiskt är jättecharmigt, men Mauro har jag så jävla svårt för att jag inte ens orkar ge programmet ett försök. Det känns ju förbannat udda bara & jag måste säga att jag tyckte det såg lite onaskeligt ut när jag såg på en trailer att Plura kockade runt i bar överkropp. Om nån sett programmet & gillar det så får ni tipsa mig helt enkelt!


5 kommentarer:

Linda sa...

Jag såg det med ett öga - gillade det inte. Otroligt tråkigt och som gäst skulle jag inte bli särskilt impad av att en halvnaken hippie har lagat min mat... T.o.m. snäppet värre än han den långhåriga TV-kocken som ser ut att svettas permanent. Smaklig måltid. Eller kanske inte.

Daniel sa...

Alltså, man ska nog inte se det som ett matlagningsprogram i första hand utan mer som ett program där programledarna och gästerna samtalar. Själva middagen är i fokus snarare än matlagningen om du förstår vad jag menar. Jag tycker att det var riktigt fint.

Att det sedan bler mauro och plura tillsammans har nog att göra med att de är vänner sedan en lång tid tillbaka.

Titta på avsnittet med med Håkan Hellström och du får se ett varmt möte och en middag man själv gärna deltagit i.

Sofia sa...

Haha, jag tycker att programmet var ganska trevligt att titta på den enda gången jag såg det, men det hade varit ännu trevligare om det hade varit en censurruta för Pluras kagge.

Hanna sa...

Ja, såhär i efterhand så känns det kanske som att jag missat något? Läste på litegranna på Flashback också & faktiskt så verkar programmet fått ganska bra kritik & Mauro är tydligen inte så torr som jag trott.

Jag ska ge det ett försök nästa gång!

Sofia sa...

Jag har också fått intrycket av att Mauro har samma uttråkade, trötta min ungefär hela tiden. Det är fascinerande att tänka sig alla varma och fina texter han har skrivit när man ser hans svala appearance... Han ruvar väl på ett stort djup bakom det där halvdöda, får man anta? :P