08 januari 2011

Klövertyger.

Klövertyg är det finaste tyg som finns tycker jag! Jag har ett brunt med vita klövrar på som kapplängd, men då det inte känns som rätt kulör för mig så måste jag nog tyvärr göra mig av med det fastän jag får separationsångest av bara tanken. Istället skulle jag vilja ha ett orange, grönt eller gult. Är det någon som har något till övers så hojta till! :D

Tror jag lånade bilden från SaaX - en helt underbar blogg för oss som gillar färgglatt vintage. Se där, där fick ni ett bloggtips också. Hon gör & äger allt som jag skulle vilja göra & äga.


4 kommentarer:

Sofia sa...

Nämen! Jag har sytt en klänning av det gula till Lily (förvisso för liten nu)! Ska kolla hemma hos morsan om det finns nån bit kvar!

Lopez sa...

Du vet att det orange tyget finns på tradera nu va?? Först tänkte jag lägga ett bud men sen kom jag på att du hade skrivit ett inlägg om det orange tyget och jag är ganska övertygad om att du har lagt ett bud, och det skulle vara ruttet av mig att bjuda då... du har första tjing. Hoppas att du får det!!

Hanna sa...

Lopez, tänk inte så! :D Tack för tipset, brukar vanligtvis hålla utkik där men nu när jag är black så har jag inte vågat. Bjud!

Hanna sa...

Ah, lyllo dig! Tur du får användning för den snart igen då ;)