12 januari 2011

Jag gör ett klassiskt "mammabloggsinlägg".

Ja, i brist på kamera så lägger jag upp en random bild från i somras. Här är vi på Hemlunda i Piteå & badar under semesten, Kitty var drygt 3 veckor så ni får en bra bild på hur min mage såg ut 3 veckor efter förlossningen. Inte så farlig faktiskt, jag är ju otränad i grunden & sådär ser jag väl nästan ut i vanliga fall också mer eller mindre. Inte pösig nu kanske, men putig & slapp. Den rejäla blåningen på låret som den uppmärksamme kan se spår av är även det ett minne från förlossningen, förstår inte hur jag fick det men det kom till där.
En liten update om Kittykatten. Efter festen i Umeå den 4:e december så slutade jag amma, eller ja, Kitty gjorde det självmant precis som Juni. Hon föredrog ersättningen som gjorde henne mer mätt helt enkelt, innan så satt hon vid mina tuttar dygnet runt utan att bli nöjd & det var frusterande & oerhört tröttsamt för oss båda. Jag gick tidigare runt som en zombie med mina cirka 3 sovtimmar per dygn så nu har jag blivit människa igen.

Läggrutinerna funkar bra också, hon somnar själv i eget rum & det brukar inte vara några problem. Lite har hon kinkat nu eftersom tänder har kommit & hon fick lite ont i magen vid matbytet, men annars så verkar sovningen gå precis som det gjorde för Juni, superbt. Att ha barn som kan somna själva utan gråt är något vi satt högst upp på listan när det kommer till vanor.
Kitty är snart 7 månader & tiden springer iväg ännu fortare nu än vad det gjorde med Juni, det känns som att jag inte ens hunnit vara mammaledig om jag ska vara ärlig.
Inga kommentarer: