07 januari 2011

Ett helvetesgöra.

Jodå, inte tänkte man till förr i världen när man satte upp strukturtapet. Att det är skitfult må ju vara, men hur omöjligt det är att ta bort eländet var nog inget man tänkte två gånger på. Satans påfund skulle jag säga! Nu är den iaf äntligen borta & nu vet ni vad vi gjort idag. Ser jag en struktur till så tar jag livet av mig, den bruna tapeten som kom fram blev ett rent uppköp till jag lova!
Published with Blogger-droid v1.6.5

4 kommentarer:

Linda sa...

Jag önskar att jag hade lite av er energi! Ta ner väggar, tapetsera... och två barn - hur orkar ni?!

Som du säger kan det bara bli snyggare! :-D

Hanna sa...

Vi orkar inte, det är just det. Det har stått halvrivna tapeter där i ett halvår & vi har bara suttit & glott & väntat på att mirakel skall ske :)

Linda sa...

Precis min stil! :-D Vet inte hur länge jag har stirrat på de flagnande elementen - och det är verkligen inte särskilt ansträngande att skrapa bort lös färg och måla över ett nytt lager - men orka, när man kan sitta med laptopen i knät och dricka jordgubbste... Jaja, det står på min todo-lista iaf.

Lina sa...

Jag svor ve och fasa över strukturtapeterna i den här lyan också.
Men då dök Jessica W upp med ett helt fantastiskt verktyg som ångade bort hela skiten.
Där hade jag stått och trasat sönder skinnet under naglarna i flera dagar - och så var det hela kirrat på bara nån halvtimme med ångmaskinen.

Nu verkar ni ju dock ha fått upp farten rejält, hurra!