13 januari 2011

Den finaste kvinnan jag vet.

Om jag känner mig nere, sviken & värdelös så behöver jag bara tänka på en människa & dennes inbyggda lyckopiller.
Läs denna underbara väns texter;

Tänk att jag har en vän som du, tänk att vi fann varandra & tänk att du är den människa jag känt kortast tid men som gjort det starkaste intrycket på mig. Tänk att du är den starkaste & färggladaste karaktär jag känner, den roligaste att hänga med, den tryggaste att sitta tyst bredvid & den av väldigt, väldigt få som jag kan berätta precis allt för utan att du säger någonting vidare.

Vi lärde otroligt nog känna varandra via varandras bloggar & nu är du definitivt en av de allra bästa & finaste vänner jag har. Det enda som skymmer vår vänskap är avståndet, but hey, tillsammans övervinner vi allt - till & med världen.


1 kommentar:

catharina a sa...

Åh så fint skrivet, och håller helt med dig... Ett energipiller, får en att våga saker man aldrig drömt om... Stor kram till dig.