27 januari 2011

Den avskyvärda bajsbjörnen.

Jag skrev ju tidigare om att jag hatade den präktiga björnen Paddington, han var så jävla "träig" som Olle uttryckte det. Jag kom även fram till att jag, precis som Lopez, tycker att Bumbibjörnarna är de enda björnarna jag kan ge cred till.

Se på Nalle Puh t.ex. Jag verkligen hatar Nalle Puh, han står för allt jag hatar med björnar. En så otroligt korkad björn, inte ens dumcharmig utan bara dum, hur kan man gilla honom? Det värsta av allt är att han pratar så förbannat långsamt & jag hatar saker som är långsamma, det börjar rycka i min irritationsnerv direkt.

Sen de här dumma Puh-citaten som folk ska envisas citera jämt, jag spyr! Det roligaste av allt är att han heter Pooh-bear, vem har kommit på det för ni vet väl vad pooh betyder?

Samtidigt var det ganska träffande i min mening.

3 kommentarer:

Sonja sa...

Jag och min kille hade den här diskussionen igår (vilket sammanträffande!) och jag HÅLLER MED!!!!!!! Har aldrig gillat honom! Tråk tråk och åter tråk. Tråktråktråktråk!

Min kille däremot hade till och med en favorit (tigger)

Hanna sa...

Björnar suger, jag säger ju det! Därav har jag aldrig förstått varför teddybjörnar är ett sånt vanligt gosedjur - eller ja, det kanske är lite 1960 när jag tänker efter.

Anonym sa...

Nalle Puh äger!