04 januari 2011

Dagens budgettips för småbarnsföräldrar.

Varför betala dyrt & åka långt för att gå på Leos? Jag kan garantera att ett besök på närmsta möbelaffär ger samma upplevelse & vet ni vad, det är helt gratis!

Vi har gjort 3 besök på kort tid nu & det är det roligaste Juni varit med om på länge tror jag, vi såg inte skymten av flickan ens. Både jag & Baby minns själva våra barndomsbesök på möbelvaruhus anno 80-tal då det roligaste som fanns var att leta upp den minst dämpade vattensängen. Nu finns kanske inte vattensängar, men det finns andra prylar för det kreativa kiddet.

Trust me, just do it.

2 kommentarer:

Linda sa...

Olivia ÄLSKAR Ikea, hon skulle kunna åka dit varje dag tror jag. Problemet är bara att det må vara billigt för hennes del men jag kan ju inte gå dit utan att shoppa något...

fröken Carpemo sa...

åå det kommer jag ihåg, när man prov låg alla vattensängar o möbleraffärerna när man va liten!
jag kom även ihåg att alla möbelaffärer luktade så konstigt.

men shit undra om det fortfarande finns vattensängar att köpa? :D