15 januari 2011

Bitterf****n.

Idag är jag sur eftersom jag helst av allt skulle vilja befinna mig 25 mil bort.

Fick ett mail (som jag först & främst läste en vecka för sent då det gömt sig bland all skräppost) om att vi skulle träffas för att tillsammans ge en gemensam vän den uppskattning denne förtjänar. Det lät som en sjukt bra ide tills jag insåg att kontot gapade tomt & att jag aldrig skulle kunna ta mig dit.

Så nu har de kul & jag är sur! Nåja, vad är väl en bal på slottet?...eller nåt.
Published with Blogger-droid v1.6.5

1 kommentar:

Lina sa...

Mm, här har du ytterligare en bitterfitta.
Tänk om vi hade haft fulla börsar, då hade vi kunnat samåkt till Umeå och hängt på våra respektive tillställningar och sedan återvänt i morgon.

Världens bästa Elin blev igår färdig polis och jag är inte där för att fira henne, man får faan skämmas!