27 januari 2011

Barbazoo & tandläkarkungen.

Jag har börjat virka Barbapapafamiljen, men de blev gigantiska vilket iof var ganska kul när jag tänker efter. Det svåra är att brodera ansikten, det är alltid det som förstör alla mina figurer. Vi får se hur det blir.

I övrigt så har jag nu gjort 4 tandläkarbesök på 3 dagar. Min tandläkare är GULD värd för mitt högkostnadsskydd gick nämligen ut nu på fredag, men på nåt sätt så har de varit så jävla hjälpsamma & tänkt på mig så fort de fått återbud osv istället för att gå på kölistan, så något som skulle vart omöjligt (dvs få allt fixat innan jag får betala fullpris igen) blev möjligt. Ringde nämligen & bokade tid först förra torsdagen, väldigt sent påtänkt av mig...

Notan slutade på typ 5600, men nu behöver jag bara betala 2300 istället! Allt tack vare att de ha varit så fruktansvärt hjälpsamma fastän jag inte ens bett om det. Björn Bay är min tandläkarkung!

Annars görs det inte så mycket, Kittykatten är snorig så vi håller oss mest inne. Ikväll ska jag se om jag hittar något kul till en uggla som rockerkiddet Nova skall få. Tyg-genomgång alltså!

Nu ska Barbazoo få ögon.


2 kommentarer:

Lisa sa...

ÅH, kan man gå till Björn Bay fast man har högkostnads skydd ? Jag trodde att det endast var folktandvården! Jag har bara hört gott om den karln.

Hanna sa...

Ja, det tror jag, är inte säker på vad du menar riktigt bara? Alltså, man får ju hälften betalt av f-kassan om man går över 3000 eller vad det är om det är det du menar.

Jag rekommender verkligen honom, dessutom lämnar han garanti på det han gör. Jag går aldrig tillbaks till folktandvården mer! :)