06 januari 2011

2010 som kom & gick.

Någon speciell årskrönika har jag inte, men några korta punkter på 2010 kan jag ge;

Vi flyttade in i det nya huset i Januari

Vi firade 1 år som gifta & ca5 år som kära

Vår efterlängtade Kitty föddes

Jag fyllde 30 & Juni fyllde 2

Vi var på Trästock med lill-Kitty

Jag lärde mig älska både Lady Gaga & Robyn

Vi hade lantlig semester i Lill-Pite med Umeåbesök

Jag började fortfarande inte träna

Midsommarhelgen spenderades med dropp pga okänd infektion

Juni började sjunga från morgon till kväll

Min bästa vän Fia flyttade alldeles för långt bort

Jag var på årets roligaste fest hos Ea...

...& träffade massa nya spännande människor

Jag kom fortfarande inte fram till vad jag vill bli när jag blir storSumma Summarium: Jag minns inte mycket faktiskt, det här året gick fort. Det var kul att flytta till större & det blev jättebra när Kitty kom, tiden före Kitty föddes i Juni var fruktansvärd på många plan, jag mådde ofantligt dåligt med denna graviditet så det enda jag gjorde från morgon till kväll var att medicinera med hundra olika medel för att överhuvudtaget orka kliva upp - de fysiska preggobiverkningarna var hemska & det var en avskräckande graviditet måste jag säga. Ett år då ett barn föds kan dock aldrig bli ett dåligt år, så visst, det var ett bra år annars. Ett fint, lyckligt & bra år. 2011 skall vi dock njuta mer än vad vi gjort 2010!Fan, man tappar blogglust när man inte har kamera känner jag...Hoppas vi får en ny snart!

Inga kommentarer: