17 december 2010

Zombiemamma.

Jag återkommer när jag lever. Sista veckan har tatt knäcken på mig då Kitty sover dåligt & jag sover inget. Bara inatt vaknade hon 6 ggr på 4 timmar & under sina 12 "sovtimmar" så vaknade hon drygt 10 ggr. Så är det just nu, på dagarna är jag totalt orkeslös & mitt humör är extremt lättretligt & nästan självantändligt - beware! Jag är så slutkörd att jag inte ens öppnar datorn & det säger en hel del om mig vill jag lova. Jag lägger tom in en vampyrbild fastän jag hatar de där filmerna, förstår ni nu hur uppf****d jag är i huvudet? Well, slutgnällt för ikväll - av vana vet jag att det brukar vända när det är som mest jävligt så jag håller ut ett tag till... G'night!
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 kommentarer:

Ea sa...

Du vet att hon sover som fan när du åker bort. Kom och hälsa på mig, vi håller oss nyktra. Du får sova 24h om du vill. Du får sova genom hela visiten. Jag är ledig till tisdagkväll :).

Anonym sa...

Vi tar Kitty på söndag em till måndag fm så får du stöka och sova

Morfars

Linda sa...

Usch, jag vet exakt hur det är! Två år tog det här (fast då hade vi sällan 10 uppvak, hon snittade två till tre per natt.). Sömnbrist... De nämner de minsann inget om i föräldrargrupper & co! Den som kom på att sömnbrist är en utmärkt tortyrmetod var säkert småbarnsförälder!

Så fina erbjudanden du har fått! Hoppas det funkar och morfar kan avlasta lite.