15 december 2010

Rock´n´roll & sommarfestivaler.

För att underlätta julklappsskörden så får ni hela upplägget vad några utvalda kan ge mig. Dock är jag lite tveksam om jag ska åka eller inte, det beror på framtida bandsläpp för nu har nämligen Ea informerat mig om att Danko Jones kommer till Umeå i början på april & just nu känns han mer lockande än HoM där jag redan sett de flesta band.

Vi har diskuterat sommarens festivalande också. Kanske blir det så att jag denna sommar äntligen får med mig lite kvinnlig fägring, jag brukar vanligtvis alltid få åka själv med grabbarna. Vi har valt mellan Metaltown & SRF & nu har Ea bestämt att det blir Metaltown för hennes del, själv är jag ännu osäker.

Metaltown har hittills bara System of a Down som jag vill se (men de är ju däremot KING!) medan SRF har lite fler större band som t.ex. Ozzy, Judas Priest & Helloween. Sen har ju SRF det bästa utskänkningstillståndet & det är fan oslagbart, man behöver inte sätta i öltält & dricka utan du kan ta ölen till scenen & gå fritt i hela området - storslaget!

Well, men det är länge kvar än. Det enda som kan hindra mig nu är återigen graviditeter & barnafödslar men eftersom jag nu gjort bort mina två donnor så får det bli rock´n´roll i sommar!


Inga kommentarer: