03 december 2010

Rock´n´Roll i Umeå.

Imorgon drar jag till själsfränden Erika på inflyttnings/födelsedagsfest. Jag har ångest över att lämna Kitty men nog fan vet jag att hon klarar av att äta annat än tuttar nu (vi har tränat i veckor!), det är bara det att hon inte ids när jag är i närheten. Svälter ihjäl gör hon knappast flickebarnet. Det är bara det att jag har lite ågren över att vara 25 mil bort, jag vill helst finnas närmre till hands utifall det skulle vara något. Dock vet jag att morsan styr upp allt så jag ska försöka sluta oroa mig, mor har ju skött barn förr liksom.

Sen behöver jag faktiskt semester, kidsen driver mig till vansinne just nu. När väl monster 1 hade somnat ovanligt smärtfritt så kom monster 2 & väckte upp henne så nu blev nr1 mer förbannad än någonsin & jag får henne omöjligt att lugna sig fastän det gått en timme & jag provat allt. Tillkommer att nr2 springer in & ut från sitt rum, vägrar sova & säger mantrat " Kitty lessen, Kitty lessen!" Jotack, jag vet, det var du som väckte upp henne. Senare inatt kommer de dessutom vakna upp ännu en gång då Baby kommer hem från personalfest & vakthunden sätter igång.

...men resfebern börjar arta sig & min totala brist på kläder. Ska jag ta för små kläder där gäddhänget hänger ut eller för stora kläder så jag ser gravid ut? Ska jag ha skoterskorna eller ska jag ta de mer glamourösa foppatofflorna? Ska jag kanske ta en korsett som håller in allt men som kommer att ställa till med problem med mina för varje minut växande bröst? Innan kvällen är slut så kommer jag se ut som en sångerska direkt hämtad från Army of Lovers med mjölkstinna tuttar isåfall, men samtidigt är detta kanske ändå det bästa alternativet då ingen då
kommer uppmärksamma gröna fejkfoppas?
Packa nu!


1 kommentar:

Lopez sa...

Bättre med för små kläder än för stora, det brukade vara min filosofi... ( så fort jag är mig själv igen så ska jag i mina trånga kjolar ) ... Och att se ut som en sångerska i army Of lovers är hett , kör på det!

25 mil, vilka jäkla avstånd!!! För nån som inte är van så är det sjukt långt!

Ha så skoj!!