15 december 2010

Ja, det gör ont också.

Min lins försvann under ögat & fastän flera timmar gått så kommer den inte ut - förutom blindheten så börjar jag panika lite smått! Sötsuget är dessutom så extremt att jag börjat fundera på det mest förbjudna; nalla ur kiddets chokladkalender. Vilken kväll...
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 kommentarer:

sonja sa...

men shit!!! linsen försvann under ögat?? jsdklfjskldfjklsdfjksldfjksldfj asså jag får panik vid bara tanken

Linda sa...

Åh fan, kom den ut igen?

Hanna sa...

Alltså, jag vet inte. Jag stoppade i en ny imorse & jag känner då inte något som skaver någonstans. Dock borde jag märkt om den kommit ut? Alternativt trillade den ut nångång igår utan att jag märkte det men när jag var & pillade i ögat hela tiden så kanske ögat blev irriterat av bara det?

Jag har fan ingen aning. Jag är lite oroad faktiskt, funderar på att dra till optikern för att se om de kan hitta något...