06 december 2010

I´m alive.

Födelsedagsbarnet Erika hade ett digert presentbord, men bjuder man på en sådan superfest så är ju presenter det minsta man kan begära. Av Högdahls fick hon Anthony Kiedis självbiografi, en flaska vin som hette Relax (givetvis med en tanke bakom), en chokladask to go with vinet & en öllåda i form av en adventskalender. Bakom varje lucka så rimmade jag något fint om henne, men rimmen tog slut väldigt fort så att fylla ut 24 luckor under tidspress var ett intressant projekt jag hade för mig på fredagskvällen.
Här sitter jag med Vera precis innan de flesta människor börjar dimpa in. Här är jag städad & tuttarna är ännu på plats, senare under kvällen måste jag dock byta till vanlig tischa då de började svälla över. Trodde aldrig jag skulle behöva klaga över ett sådant "problem", but hey, nångång skall vara den första. Kan även säga att jag tappade lite fokus senare under kvällen också, men det gjorde nog de flesta så att säga.

Hur många det var på 53 kvadrat har jag ingen aning om men kanske 30-40 st? Kanske fler? Erika la ut öronproppar i trappuppgången & en lapp till grannarna, men det är ändå anmärkningsvärt att ingen klagade med tanke på att musiken var maxad & nonstop från 18-07. Det var ett jävla party helt enkelt & det var SÅ jävla kul! Det var helt underbart att få träffa nytt folk, alla var supertrevliga & stämningen var på topp, inte en sur min nånstans - underbart, lätt den trevligaste & roligaste festen på flera år tycker jag!
På söndagmorgon vaknade jag 12.30 med en huvudvärk som inte var av denna värld. Jag var fullt påklädd liggandes på en 90s säng bredvid Baby & en Hannah på ryamattan nedanför. Jag såg ut som Dolly Parton när jag gick & tvättade av mig sminket & fick råda bot på det ömma problemet ganska omgående. Jag kan konstatera att jag inte vaknat upp i något liknande tillstånd på minst 5 år så jag & Baby kände oss som barnfria ungdomar igen, på gott & ont det vill säga - jag är glad att man inte behöver vakna så nuförtiden även om det varit kul innan.
Det var en sjukt kul kväll, jag tackar alla inblandade & jag tackar även morsfarsan för barnvaktandet som gjorde det hela möjligt. Jag behövde en kväll on my own & nu har jag fått det så nu har jag ny energi till att vara småbarnsmamma på heltid igen. En glad mamma är en bra mamma!

Snart syns vi igen Umeå & jag längtar.

2 kommentarer:

Helena sa...

Kul att träffa dig som man hört och läst så mkt om! :)

Hanna sa...

Detsamma! :D