19 december 2010

Hemglass flaggskepp - Daffy.

Photobucket
Ah, den klassiska Daffyglassen som Hemglass sålde på 80-talet nånting. "Smörkolaglass överdragen med hallonis & överdrag med fruktsmak" Mina kusiner hade alltid de här & även Baby är/var ett stort fan av den trefärgade Daffyn. Själv hade jag faktiskt lite svårt för dem, det var nåt med smörkolasmaken...

Nåväl, glassnostalgi när den är som bäst!


5 kommentarer:

Lina sa...

Jag har inte läst OKEJ-boken, men en sak slog mig nu.. Jag skulle älska att läsa en bok med alla dina nostalgi-inlägg!
Det skulle verkligen vara årets julklapp för alla oss 80-talister.

Lopez sa...

Åh ja, jag kommer precis ihåg smaken... Men det var någon konstig eftersmak på den, som om man fick ett lager av fett i gommen kommer jag ihåg, uhhh, det lät riktigt vidrigt! Nåväl, jag åt dem ändå så det kunde inte vara så illa....

Linda sa...

Jag håller med Lina. Dina nostalgi-inlägg är helt underbara och väcker många minnen. Även för mig som är född i slutet av 70-talet.

Retrophilia sa...

Åh, den där glassen var min favoritglass när jag var liten!! :) Den saknar jag! För några år sedan kom den tillbaka under ett annat namn. Men dom slutade sälja den efter ett tag :(
Är det din bild? Skulle jag kunna få använda den i min blogg? Länkar tillbaka till dej såklart :)

Yaro Gabriel sa...

www1004
moncler jackets
asics shoes
canada goose outlet
moncler outlet
off white shoes
pandora charms
christian louboutin outlet
supreme clothing
asics shoes
bottega veneta