22 december 2010

En vardaglig, tråkig update.

Uppstigning vid 05.30 imorse & sedan avfärd mot Umeå för att kolla Kittys höfter på lassa. Kitty klarade kollen, skönt! Sa hej åt Babys faster som jag aldrig tidigare träffat & sedan drog vi till Piteå för julfirande. Blev typ 46 mil i slutet så även om det är fullt överkomligt så blir man trött. Eftersom vi inte vågade lämna huset hemma tomt så länge då det varit massa inbrott i "byn" så passade det bra att låna ut villavillerkulla när några hemvändare behövde julboende, det betyder dessutom att mina blommor lever när jag kommer hem igen & att pannan kollas till. Hoppas ni trivs!

Jag har förövrigt inte köpt en enda julklapp fastän jag har två kids. Eller ja, Juni fick en skorstensinstallation i julklapp, Kitty fick en elementsinstallation med tillhörande dyr hantverkare & Baby fick en bilservice på Opeln. Sen har det tillkommit klappar i form av restskatt & massa oväntade utgifter så i år har vi tydligen inte varit så snälla då vi fått the leftovers i Tomtens stora säck. Imorgon ska jag dock ut & shoppa, några dyra grejer blir det inte men jag satsar på kvantitet för att uppväga dollarstorekvalitén.

Tur mormor/morfar & farmor/farfar finns, vem behöver egentligen köpa julklappar när dessa konstellationer finns? Vi hade ju lilla julafton hemma innan vi for & flickorna fick så mycket saker då att vi nu inte behöver köpa nåt mer de närmsta åren överhuvudtaget.

Så, nu firar vi jul här i Piteå & hur mycket uppdatering det blir här får ni väl se :D2 kommentarer:

mariah sa...

haha härligt Hanna!!
Ha en riktigt härlig Jul!!
Krama om småbrudarna från "Moster"!

Olle sa...

God jul på dig/er!! :)