20 december 2010

En stor ära!


Jag har blivit utsedd till Veckans Blogg av den sjukt vulgoroliga Teckningsbloggen.se (formerly known as Burriburr) Skitkul, men vad jag gjort för att förtjäna den otroligt fina utmärkelsen har jag ingen aning om, antar jag får tacka många av mina läsare - SUPERTACK!!! :D
Sonja är en av de bloggare jag följt absolut längst & är precis som Sandra Dahlberg & Linda Isaksson en av Vilhelminas stoltheter då hon vann Årets mammablogg 2009. Förstår ni hur stort det är, hon frotterar sig numera med Linda Bengtzing & de andra kända bloggmorsorna på Mama. Typ. Har ni inte hängt med henne ännu så gör det nu & förstå hajpen! Fast vid närmare eftertanke, vet du med dig att du har svårt för att förstå humor & att läsa mellan raderna så kanske du ska låta bli ett besök för annars blir du bara förbannad.
Återigen, TACK Teckningsbloggen & TACK mina fina läsare, vilka ni än är...


2 kommentarer:

Sonja sa...

men tack själv!
haha och det var länge sen nu som jag hade någon som blev förbannad... vet inte om det är bra elle rdåligt :)

mirjana sa...

Kolla gärna min stora utförsäljning av klänningar och kläder jag har på min blogg! Vem vet, kanske hittar Du din nyårsklänning! :)