26 december 2010

Björnen Paddington.

Någon jag alltid har hatat är Paddington. Vem är egentligen den här björnen & varför fanns han? Var han rolig? Gullig? Charmig? ...vad var grejen? Enligt wiki kom han som sagoboksfigur på 50-talet för att sedan under 70-talet bli till ett barnprogram. Det står också att han under sin hatt alltid hade mackor med marmelad?

Jag måste ha sett de där barnprogrammen men jag minns ingenting förutom att han var en trist, artig & sävlig figur. Förbannat intetsägande helt enkelt & just det där med den engelska artigheten höll på att ta knäcken på mig!

Jag hatar nog björnar, barnprogramsbjörnar alltså. Jag ska tänka imorgon & se om jag kommer på nåt nalle-elände jag gillar.

3 kommentarer:

Ea sa...

Jag är för ung för hela Paddingtongrejen. Kan inte minnas en endaste sekund. Kanske hade/har jag bara förjävla bra smak? ;)

Lopez sa...

Ja fy fan!!! Han är en riktig tönt-björn, samma tyckte jag om Björne... Bumbi-björnarna gillade jag, annars är Björnar förknippat med fjanteri för mig med...

Olle sa...

Jag kom bara ihåg själva björnen...men inget av programmen. Jösses va träigt det var!!! :)