18 december 2010

Äktenskapsbekymmer.

Baby har bestämt att en takfläkt skall köpas in för att värmen från pelletskaminen skall spridas bättre. Jag skrek rakt ut, jag behöver knappast motivera varför.

Ikväll har han visat mig många olika fläktar på nätet "Den här?" "Kanske den här då?" "Är den här snyggare i krom, eller ska vi köra på vitt? Kanske en svart?" "Den här har en plafond dessutom..."

Oh my. När man googlar takfläkt får man upp denna träff;
Jo, jag är ju som Flashback-fan av en anledning. Hur fan ska vi hitta en fläkt som jag inte måste plocka ner så fort vi får besök? WT är något som skrämmer mig.

11 kommentarer:

Linda sa...

Ja, en takfläkt är väl inget man önskar sig... Å andra sidan har han ju rätt i att det hjälper att sprida värmen... Kan ni inte köpa en enkel som ni pimpar på något vis? Hm, måla pinuppor på, en ljusslinga, äh, klistra på tofsar. Jag vet inte, men göra den extra fulsnygg liksom. Då tänker folk inte på att det är en wt-takfläkt utan att det är en udda takdeko. :-D Kanske. :-D

kajjan sa...

haha, ja det är det värsta jag vet också, huvvaligen så fult det är! Men nog måste det väl finnas snyggare varianter än den där ....hmm vanliga med plafond...hurrv! ;P

Anonym sa...

det är ju bara en fläkt, jisses!

Sonja sa...

äsch. jag har personligen inget emot WT och jag tycker fula detaljer kan va rätt eggande. Ett hem med fula detaljer är bra mkt mer spännande än flawless

Anna Sj sa...

Haha, preciiis exakt en sån där fläkt hade vi när vi bodde i lägenhet. Den tidigare ägaren lämnade snällt kvar den när hon flyttade och den hängde även kvar när vi tog vårt pack och drog.. Ack så ful så ful, men den fläktade gott på sommaren när det var stekhett i lägenheten! ;)

Hanna sa...

Bara en fläkt?! I wish! Jag köper poängen med en fläkt, men att ligga på önskelistan 2010 är nog att överdriva.

I övrigt är vårt hem fullt av "fula" detaljer pga min fascination för kitsch & vintage, men här går gränsen till & med för mig - det säger en del :D

Ska försöka hitta någon någolunda stilren till billigt pris, kanske Clas Olsson har någon, de har ju allt möjligt rat :p

Kerstin sa...

Min make är också fan av fläkt... Vad är det med karlar? Jag VÄGRAR! Aldrig mer en fläkt, hur praktiskt det än må vara. No way! Tar inte nyttan med nöjet ut sig där lite? Det krävs väl ström för att driva fläkten?

Erbjud dig att springa några varv i huset om dagen för att hjälpa till att sprida värmen jämnare =)

Bodil sa...

Åh, det skulle kunnat vara jag som skrivit det där. Mitt ex (ja, ex, du behöver ju knappast fråga varför han är förpassad till det) tjatade om en takfläkt år ut och år in. Det skulle vara så PRAKTISKT och BRA och det blir bättre CIRKULATION och jaddajadda. Över min döda kropp att en takfläkt kommer in i mitt hem. Det finns faktiskt inget fulare, hur praktiskt det än må vara.

Elin sa...

Hahaha.... vad gör min fläkt i din blogg?! =P Nä fy fariken vad fult det är!! Jag hatar våran men vi har haft kvar den eftersom vi skulle byta ventilationssystem och då skulle vi inte behöva någon. Nu är det gjort för någon månad sedan, men vafan vi måste ju visst ha en takfläkt (ventilationen fungerade inte lika mirakulöst som vi trott). Men nu får det då tamafasiken bli en vit så den smälter in med taket. ;)

Sarah sa...

HAHAHAAA...
TAKFLÄKT? Ja, lycka till då ;)

(Förresten så hittade jag hit från Sonja. Nu har du en ny prenumerant!)

Hanna sa...

Tack för stödet angående fläkten, jag visste väl att den var bland det värsta man kunde införskaffa anno 2011 - dock måste jag tyvärr meddela att det kommer att komma en fläkt & jag får väl bara försöka gilla läget. Med lite tur går den sönder fort ;)

Hej Sarah! Hoppas du ska trivas, nu ska jag besöka dig :)