28 november 2010

System of a Down till Göteborg?

SOAD gick ju skilda vägar för några år sedan men har återförenats igen för en kommande turné 2011. Envisa rykten säger att de kommer att komma till Metaltown i år, men det bekräftas/förnekas inte förrän om ca 16 timmar. Jag tror stenhårt på att de är bokade eftersom SOAD själva sägs släppa sin turnéplan imorgon, samtidigt som alltså Metaltown hävdar att de gör ett stort headliner-bandsläpp. Spännande! Som de flesta vet så är ju SOAD mitt absoluta favoritband, så jag vill isåfall dit - grr!

Update; Nu bekräftas det både på SOADs hemsida & på Aftonbladet att de kommer till Göteborg!

3 kommentarer:

Sofia sa...

Jaså, det visste jag inte! Att det är ditt favoritband alltså.
Ett av mina med nämligen!

Hanna sa...

Se där, ännu en sak gemensamt - de är ju grymma! :D

Jo, nu är det bekräftat på SOADS hemsida, fan va sugen jag blev på att dra!

Lina sa...

Oh my!
Dit måste jag, är en av få konserter som jag verkligen vill se.

Holy crap, this made my day!