10 november 2010

Scott Pilgrim vs. the World.

[Komedi][Äventyr][Fantasy][Action] Kortfattat handlar den om Scott som måste slåss mot sin nya flickväns sju ex för att vinna hennes hjärta. Det är inte så uppenbart & enkelt som det låter dock, filmen är helt fantastiskt annorlunda! Den är uppbyggd som ett tv-spel, inte hela filmen, men det flörtas hejvilt med tv-spel & 90´s. Spel- & serietidningsnördar
måste se denna film helt enkelt, den har generellt bra musik & effekterna/poängerna är to die for ibland! Det är väl inte riktigt min cup of tea genremässigt, men den är hursomhaver så snyggt gjord att jag inte kan förneka att det kommer att bli en must-see-film. Den kommer förmodligen få kultstatus likt Napoleon Dynamite & andra sådana filmer.

3 kommentarer:

SoRoo sa...

Åh den verkar så jäkla bra, Jag vill seee den!

Sonja sa...

jag tänker se den!

sonja sa...

nu har jag sett den! den var jättebra, till slutet ungefär, då den blev konstig.