03 november 2010

Onsdag.

Idag så tog vi mysmorgon & skippade dagis, istället drog vi iväg & gofikade hos grannen Jessica med alla de andra i mammagruppen. Fikat var ljuvligt & jag rullade därifrån, tur att jag bara hade 2o meter hem. Junilicious har varit glad hela dagen & Kitty är som vanligt en ängel.
Vi försöker ju att få Kittykatten att ta flaska förövrigt. Juni ratade ju både napp & flaska & Kitty är precis likadan. Dock har jag gett mig fan på att hon ska klara av det för annars så kan jag inte jobba extra om jag vill, jag blir låst & jag kan definitivt inte gå ut nu på Halloween (som firas sent här).
Vi har suttit i 3-timmars pass nu i nån vecka, men det går så trögt. Dock blir hon inte så förbannad längre & från att fått i hon typ 5 ml på 3 timmar så fick vi idag i henne 50 ml på några få minuter - framsteg! Det funkar helt klart bäst när Baby tar tag i det hela så vi fortsätter att träna.

Ja, Halloween. Jag har inget festsug alls egentligen, men det skulle kanske vara kul att gå ut med vännerna? Nå, vi får se om det ens är möjligt som sagt, skiter det sig är det sak samma. Har dock ett budgetförslag på en eventuell budgetoutfit - ingen fattar väl, men skitsamma, har sett att det dessutom är årets trend att klä ut sig till detta.

G´night på er & tack för idag alla mammor!


3 kommentarer:

Helena sa...

Gud va söt :)

Lisa sa...

ge mig ugglan!!!!!

Hanna sa...

Ugglan finns på Lagerhouse! :)