14 november 2010

Nostalgitripp till charterland.

Jag har givetvis inte alltid varit småbarnsmamma. Det här kortet är taget från jag & Babys roliga charter till Alanya, ganska precis ett år innan Junilicious föddes.

Vid detta läge hade vi bara varit tillsammans i cirkus 1½ år & vi hade sjukt kul på den klassiska svennebananresan. Vi betalade 3400;-/skalle för All Inclusive på lyxhotell i en vecka & det enda vi gjorde var att dricka öl/vin/drinkar, bada, sola, äta & ja...bara vara i härlig dekadens med enbart oss själva att tänka på. Vi blev bästa vänner med två blonda polackkvinnor & en man från Egypten, alla dessa tre var i medelåldern & kom från Trollhättan. De var så jävla roliga nu när jag tänker på det.

Redan här kände vi oss alltså lite för gamla för att dansa på borden med crazy kids som åkt hit på sommarlovet, vi drack hellre husets (hemska) vin på någon restaurang & snackade världsproblem. Vi gjorde ett tappert försök när vi gick in på ett ställe som jag inte minns vad det hette, men det hade en Doors-logga & kallade sig något i stil med "classics" eller nåt. Vi tänkte att här så kommer vi in & får lyssna på lite Zeppelin, dricka öl med jämnåriga & bara ha det nice. När vi kommer in så var det Kungarna i Tylösand all over, medelåldern var på under tjugo & i högtalarna hördes typ Limp Bizkit eller annan fjortis"rock".

Vi gick igen & kom aldrig åter.

Fy fan va kul vi hade denna vecka, innan allt med ansvar med stort A kom in i bilden. Jag ångrar inget med föräldraskapet men jag hoppas att jag får åka på något liknande snart igen - jag behöver det, VI behöver det.

Jag var inte skinny då heller eftersom jag alltid haft en rund putmage, men när jag ser på min mage som den såg ut innan den lagrat två barn så känns det som att jag inte hade så mycket att klaga på ändå. Jag saknar den.

Bilden är tagen på natten salongsberusad på balkongen, det var över 36 grader på nätterna & vi var för snåla för att använda AC´n så vi svettades ganska kraftigt. Sen visade sig det att AC´n var gratis. Shit happens!4 kommentarer:

Baby sa...

Jag förväntar mig ett tribute-inlägg tillägnat SAABen som du backade sönder i dag baby. En stor tragedi :)

Daniel sa...

Vilka minnen!

Känner igen den typen av semesterminnen!:)

Anonym sa...

Hej! Jag kollade på lite bloggar och hamnade på din :) Jag och min kille ska åka till alanya i januari så undrar typ vilket hotell/resebolag eller så som ni beställde från? priset var ju jättebra! :) Blir ju mer pengar till shopping o drinkar då haha! :)) Ha en bra tisdag! kramar

Hanna sa...

Hejsan! Vi åkte då med Detur, de var skitbilliga & brukar köra driver ganska ofta. I somras åkte vi också billigt (2 veckor i Turkiet med All inclusive för 2 vuxna, 1 barn + ett barn under 2 år), det kostade 15000 tror jag, eller om det var ännu mindre. Då kostade resan för 2-åringen ändå nästan lika mycket som våran vuxenbiljett.

Hoppas ni hittar något bra pris, Alanya är suveränt tycker vi :)