07 november 2010

Multimedia message

Den enorma kartongen som kaminen kom i förvandlades snabbt till ett lekhus. Mycket populärt, vid bildtillfället är både man & barn inhysta därinne. Nu skall huset målas med kritor också, helgnöje när det är som bäst!

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Känner att jag måste be om ursäkt för allt jag kräkte ur mig på din senaste kommentar... Det va ju så klart inte riktat till dig, men jag kanske inte va tydlig med det...

Sorry =P

Linda sa...

Ja, det är svårt i den här "mellanåldern". PlayDoh tycker hon är kul i sådär 15 minuter men jag tycker det är fjantigt. :-D Tacka vet jag det nya intresset för pärlplattor, de fixar hon själv och man kan iaf hänga dem i fönstret! Och i granen. ;-)

En annan grej som hon älskar på dagis är att samla kottar och pinnar och måla och lacka dem. Jag tror att jag ska köpa såna där täckande färger till henne i julklapp (vi har bara vattenfärger och sånt).

Trolldeg förresten! De figurerna/kakorna/fot- och handavtryck/... kan man ju iaf torka och måla.

Haha, blev ju värsta tipsinlägget! :-D

Hanna sa...

Kerstin; Nej men gud, skärp dig, jag har inte ens tänkt på något du "kräkt" ur dig som något personligt, jag förstår dig till fullo helt enkelt!:D Nu tänker du på något som jag inte ens tänkt på!

Kerstin sa...

*pjih* Ja, man vet aldrig =)

Fia sa...

Sv; ja men visst låter det trist, hihi :)

Fia sa...

Sv; ja men visst låter det trist, hihi :)