02 november 2010

Multimedia message

Efter tips köpte vi lera. Jag åstadkom en boll, bilderna på kartongerna känns fejk tycker jag, helt orimliga. Egentligen fattar jag ingenting, det här var skittrist tycker jag, vad ska man tillverka egentligen? Detta föräldraskap driver mig till vansinne ibland.

3 kommentarer:

Hannah sa...

åå va du är goo.:) jag har recept på egen play-doo deg om du vill ha.;)

Anonym sa...

Ha ha...stoppa lite lera i vitlökspressen. Oj, så skoj en liten stund till...

Men jag håller med dig, tycker inte det finns något som roar sådär klockrent och en längre stund.
//Stina

Linda sa...

Dottern älskar lera men jag får inte till något annat än kakor, typ pepparkakor. :-D

Svägerskan var här och satt och rullade några bollar medan hon pratade, lite sådär omedvetet. Rätt som det var satte hon ihop kulorna och det var banne mig en riktig liten gris! Bara så! Med öron och näsa och allt. Jag kom inte ens på tanken. :-D

Åh jo, en annan grej som jag kan är korv i bröd och kanelbullar. Jätteavancerade degsaker. :-D