01 november 2010

Lite fix hos Kitty.

Det börjar arta sig lite inne hos Kitty. Vi har ju målat & sånt klart, men vi har inte inrett det så ikväll så tog vi tag i saken & började skruva upp lite saker. Dock var det mörkt när jag tog bilderna så det blev dålig kvalla på dem, samt att kameran för en gångs skull blev utan batterier när jag bara hunnit ta fyra halvkassa kort. Det får bli bättre bilder framöver när vi får bättre ordning helt enkelt.
Jag fick ju låna skitfina stringhyllor av Fia så Kitty fick givetvis en eftersom Junilicious har en. Får se vad vi hittar för fina prylar att ställa där framöver, jag har ju en mani på leta roliga gamla saker som jag tycker är fina. Dock fick jag för mig att det ska vara fyra hyllplan, men jag hittade i oredan bara tre. Skulle det vara fyra, minns du Fia, eller letar jag i onödan?Sen fick vi upp den stora Star Wars-tavlan också, jag bara älskar den! Den är så jäkla fin i sin snygga vintagelook, bilden ger den inte rättvisa - den är iaf to die for om man älskar kult & retro! :-)

Känns bra att börja få ordning där också, det är ju bara i barnens sovrum som vi tagit tag i renoveringen än & mina fina rockersbrudar förtjänar förstås bara det bästa. Eller ja, just nu bestämmer jag vad som är snyggt eller inte, vi får väl se vad de tycker själva om några år...2 kommentarer:

Fia sa...

Jag tror faktiskt att det bara var tre stycken :P

Miss you babe!

Hanna sa...

Ok, bra, då slipper jag bli vansinnig av allt letande :)