05 november 2010

Lady Gaga förstås.

Jo, jag skulle köra en Gaga från Telephone nu ikväll tänkte jag. Precis i min smak & hade väl helt ok attiraljer i garderoben ändå, en nitbikini, halvdan jacka, nätstrumpisar & lackhotpants. Tomburkar i håret & make-up förstås.

Well...what can I say? Mitt festsug är NOLL så jag står över. Antar att jag inte kan slappna av då Kitty inte är hundra på flaska & vill inte lämna Baby hemma alltför länge själv ifall det går åt helvete totalt med matningen, Juni är nog att hålla efter.

Så jag skiter (tyvärr!) i utklädnad. Jag älskar att klä ut mig & så men det blir för stort projekt när jag ändå är helt opepp & ändå inte kanske kan/vill gå ut. Förfest blir det iaf så snart är jag på G, men det blir i vanliga kläder så jag kan gå hem igen utan att känna att allt var wasted. Festen är här på samma kvarter så skall väl börja bege mig.

Nåväl, men tanken var god - vem vill inte vara coolaste Gaga för en kväll liksom? Vi tar nästa år istället...dock är jag lite, lite bitter.2 kommentarer:

Linda sa...

Om det är så du känner hade du ändå inte kunnat njuta. Hoppas förfesten var trevlig iaf! Och kostymidéen var ju perfekt för dig! Det kanske dyker upp ett annat tillfälle för den.

Roxanne sa...

Synd att du inte körde. Men en annan gång kanske, på en maskerad?? :-)

Grym och skön blogg dessutom, här kikar jag gärna mer in igen :-)