26 november 2010

Hannas önskelista del 1.

Just nu så skriver jag härmed del 1 på min önskelista till mig själv. Jag är gränsfall på att få vara utan julklappar i min ålder, men får jag något av tomten i år så önskas detta...

Ansiktscreme. Nån form av bra ansiktscreme som ger fukt för jag är sjukt torr om vintern & eftersom jag är gammal, trött & härjad så får den gärna ge någon form av mirakelverkan i form av wrinkle-off & liknande humbugeffekter. Den behöver inte vara dyr, men den jag har nu är en äcklig allround fuktcreme från Apoteket som luktar långvård så vad som helst är bättre.

Mysbyxor. Detta önskas varje år, jag lever i mysbyxor så de har en rykande åtgång. Allra helst i plysch.

Lägger detta inlägg i Wishlist ifall berörda vill återgå till att kolla in min önskelista.

Inga kommentarer: