04 november 2010

Halloween, vad ska man göra?

Halloween is coming up. Fest blir det imorgon, men om det bara blir förfest eller om jag följer med ut är ännu oklart. Följer jag med ut blir det så nån form av utklädnad, stannar jag hemma så känns det ju rätt ovärt.

Jag hade en idé i brist på pengar till maskeradoutfit som skulle kunna funka, men nu är jag tveksam. Ingen lär ju fatta men det är väl skitsamma, men jag får det inte att funka riktigt - det blir lite väl mycket budgetvariant liksom.

Tvärtestade en sminkning men jag är kass på att sminka så det blev inte alls så bra. Bilden ger dock inte alls någon rättvisa (det ser ju nästan ut som jag normalt ser ut vid utgång), jag är BRA mycket mer spacklad än vad de verkar. Kolsvarta ögonbryn (som måste bli tjockare) & eyelinern på sidan misslyckades jag fatalt med, den ska se annorlunda ut. Läpparna var väl mest OK.

Gaash, va jobbigt allt blev nu! Kläderna ska vi inte ens prata om, jag har inte något att ha på underkroppen & inga skor. Jag får nå klä ut mig till Adams Eva istället, naken & naturlig.

Vad jag hade tänkt? Ja, ni är fria att gissa. Det är inte nåt rockabilly & det är inte en 80-tals Madonna (men nu när jag tänker efter så hade det varit lättare att likna...). En ledtråd kan ju vara att pantburkar är en viktig attiralj av outfiten om det nu blir något av spektaklet.
Lord have mercy with me!
Det roligaste med det här inlägget var att jag råkade publicera det utan att märka att jag hade en nip-slip på bilden. In & redigera, hoppas ingen hann se ;-)

4 kommentarer:

Lina sa...

Rararararaagagagaga.. (jag kan inte riktigt) men är jag rätt ute?

Daniel sa...

Du vet väl att resten av Sverige och världen firade Halloween förra helgen? Nu i helgen är det allahelgonahelgen, vilket är något helt annat.

Hanna sa...

Bra gissat lina! :)

Ja Daniel det vet jag, men här så firas den denna helg fast alla vet att det är fel -det är "utelivet" som bestämmer, inte besökarna tyvärr.

Daniel sa...

Såg nu att min kommentar var lite väl syrlig. Tack för ett schysst och bra svar. Och tack för en fin blogg!