16 november 2010

En dyr Tisdag.

Vilken jävla dag. Det började med att vi försov oss & vaknade först 8.50, så vi fick skynda oss för att kunna utnyttja Junis 5 dagistimmar. Först var bregottet slut så då blev det bråk eftersom Juni ville ha macka till frukost, hon som alltid annars bara äter fil. Sen upptäcker jag att vi glömt att ställa ut soptunnan för andra gången i rad & nu när den är överfull av en månads sopor så skrek jag rakt ut i eter medan jag kånkade iväg den & hoppades på det bästa, dvs att sopbilen inte hunnit förbi ännu. Sen när jag packat in barnen så var de sura & bara malde båda två & när jag skulle backa ut garaget så gick allt åt helvete. Jag råkar vara både backing & parkingmaster, men vi har en ganska hög infart till garaget & den hade blivit gigantiskt isbelagd (vilket jag inte visste då) så när jag backade ut lite snett (för att undvika soptunnan jag just ställt ut) så drar bilen iväg lite för snabbt lite åt fel håll & PANG BOM så körde jag in med frontspoilern i portsidan & ja, bilfan blev bönglig. Rätt bra bönglig om jag ska vara krass.

Svor hela vägen upp till dagmamman, dumpade Juni & gruvade mig för att åka ner till Baby för att visa förödelsen. Saaben är Babys hjärtebarn så jag förstod att det skulle ta lite extra. Baby var dock som vanligt snäll om än irriterad (kan man bli annat) så på hemvägen svängde jag förbi en bilfirma för att höra vad det skulle kunna kosta. 3500 skulle kalaset gå lös på. Muntert, speciellt nu när vi den här månaden inte ens har råd med ett smörpaket innan lönen kommer eftersom vi haft så mycket utgifter.

Usch, min morgonångest blev hemsk men nu får jag lägga detta bakom mig. Gjort är gjort & går inte att göra något åt, det är ju ändå bara materiella saker vi snackar om i slutändan. Det kunde vart värre, jag kan ha kört på en katt eller nåt ännu värre liksom. En död katt hade iof inte kostat mig något, men men...

Drog dock iväg på trevlig mammaträff på Stenmans idag & det var kul, alltid roligt att träffa nya människor att prata med. Kitty var som vanligt en ängel, hon är hittills verkligen Junis raka motsats.

Dessutom går det framåt. Från att få i Kitty 5 ml på flaska under 3 timmar så slukade hon nu 100 ml på några minuter så nu ska vi fortsätta att träna så att vi kan leja bort våra fröknar & få ledigt nåndag. Tex i december när jag ska åka på världens roligaste fest med världens finaste vän, något jag inte vill missa för något alls.

Vi har dessutom börjat med sovrutinerna som sagt & det går mycket bra & sådant värdesätter vi högt i denna familj. Mer om detta senare kanske.

Förlåt Baby för Saaben. What can I say? ;-)6 kommentarer:

Prinsessanadia sa...

Vilken kaotisk morgon.. Själv vaknade jag klockan 12 och har inte gjort ett skit sedan dess. Snart blir det mat och sen lite plugg för att avsluta med middag. Jobbigt liv man har ibland :P

Ea sa...

Amen fy fan, fy fan vad jag lider med dig. Been there done that och den ångesten över att man kunde ha undvikit det om man bara gjort lite tvärtom. Inte gjort så jävla rätt. Det är väl det som stör en, att man gör rätt för en gångs skull och det blir så jävla fel. Fy fan, straffa dig själv med att jobba extra på något boende under vinterkräksjukan och betala reparationskostnaderna för lönen.

Madeleine sa...

Ujuj, vissa dagar vill man bara gå och lägga sig och sova vidare..

Linda sa...

Det där med soptunnan händer oss också ett par gånger om året. :-D Som tur är räcker det med att ringa kommunen och de kommer senare samma dag eller dagen efter och tömmer. Inte en chans att vi skulle ha plats med fyra veckors skräp i en soptunna!

Skönt att det verkar funka med flaskan!
Jag vill veta mer om era lyckade sovrutiner!! Med dottern tog det mer än två år innan det bliv liiite ordning och redo på henne och jag skulle gärna undvika det med nästa....

Anonym sa...

If you could e-mail me with a few suggestions on just how you made your blog look this excellent, I would be grateful.

Anonym sa...

Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on the search engines for not positioning this post higher!