29 november 2010

30 inlägg på 30 dagar.

Som så många andra så tycker jag att listan "30 dagar" skulle vara kul att göra. Kanske pga eventuell bloggtorka, men framförallt för att mina läsare ska lära känna mig lite mer. Har märkt att jag blir mindre & mindre personlig för varje år som går, så jag tänkte att jag ska vända den trenden lite & börja bli lite mer men lagom personlig i fortsättningen.
Listan ser ut såhär;
♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Det finns några saker på listan som jag tycker är skittråkiga eller som jag av någon annan anledning inte känner för att skriva om, så då kommer ämnet att bytas ut mot något annat ämne. Första inlägget kommer senare idag för nu ska jag ut & handla & hämta hem Junilicious från dagis!

1 kommentar:

jessica jones sa...

åh det ska bli jättespännande att läsa! xoxo /jessica jones