14 oktober 2010

Travolta till hottieslistan.

Det var länge sedan jag la in nåt på "hottie"-kategorin så jag kände att det var dags. Det blev en otippad man den här gången men en mycket folkkär - vem känner inte till Travolta liksom?
Här har vi en ung Travvan, hur ung vet jag inte men han påminner om en såndär grabb som hänger i källare & spelar Tv-spel med polarna innan de drar ut & börnar med mopparna.
Han är ju inte bara skådespelare, han är ju faktiskt även dansare & sångare. Måste väl erkänna att han verkar vara en man med många järn i elden...
...i en het eld dvs. Look at this man, oooh, spännig & grann, kvinnorna var säkert som tokiga på den tiden!
Men förutom att spela på sin hotass-Badboy-attitud så kan han även spela den ärlige mannen med sammetsögon. Det kan ha varit Travvan som myntade uttrycket "sängkammarblick".
Men så mycket avklätt bjuder han inte på, iaf inte på nätet. En riktig man vet dock att lite påklätt är sexigare än naket & det har han rätt i.
Som många andra kända män har han varit med i Playgirl ett par gånger. Detta är dock mitt favvoomslag då han påminner om en man i BeeGees.
Ja, inte skulle jag tacka nej här inte. Han skulle kunna vara den där "roliga, avslappnade killen på festen".Men alla åldras, så även Travvan. Men all cred ändå, du är ju underbar!


Inga kommentarer: