09 oktober 2010

Traderafynd.

Jackan var som ny men lite stor, men skitsamma - bättre en stor jacka än ingen. Några gardiner fick haka på hem också, eventuellt syr jag av några, vi får se. Jag är så SJUKT sugen på att sy klänningar, tunikor & jackor just nu, men har omöjligt haft tid. Jag fick en splitterny trendig symaskin i 30-årspresent av morsfars men den verkar så bra att jag måste läsa häftet typ 5 ggr innan jag ens kan installera den. Man ska tom sy i jersey & spara olika syprogram, ja ni hör ju, värre än en dator typ.

Problemet är bara att INSTALLERA den. Med två barn så har det inte funnits nån tid helt enkelt, skulle behöva gå ifrån i typ 3 timmar bara för att få upp den & kanske förstå hjälpligt. Nåja, den dagen kommer väl.
Idag ska flickorna få mormorsvakt nån timme för jag ska på loppis. Det är mikaeli här i Vilhelmina men jag som inte kan gå ut & dricka öl hoppas på loppifynd istället, förmodligen massa barnkläder kommer att haka på hem hoppas jag.

1 kommentar:

Cupcake sa...

Åhhhh Dunderklumpen....kärlek i massor!!!