25 oktober 2010

Ozzy till SRF!

Ozzy till SRF 2011 - det var på tiden!


2 kommentarer:

Kerstin sa...

Ja, det va lätt det läskigaste jag varit med om. Har bekanta som provat bland annat färgglada piller och andra olagligheter. Det har då förekommit hallucinationer. Har läst om de som klivit ut framför en bil för att de trott de va starka, någon som fått för sig att de kunnat flyga och hoppat från ett hustak osv.

En hallucination är SJUKT verklig. Och det läskigaste tyckte jag att denna spelade så mycket på min verkliga rädsla. Jag är inte rädd för mycket. Typ trånga utrymmen, spindlar eller råttor. Men dödsångest så det räcker och behöver har jag.

Har tänkt att om jag va rädd för spindlar så kanske hallucinationen skulle handlat om det.

Det va en biverkning av lustgasen. Men jag är inte känslig! Jag har sniffat mycket lustgas! Det va min livlina under de andra två förlossningarna.

Men just denna kvällen så va det något i min kropp som gjorde att jag va extra känslig. För den va inte ens inställd på max. Jag hade bara använt den en liten stund.

Om det blir fler bebisar så blir det snitt.
Utan tvekan =)

Kerstin sa...

Räcker och blir över, inte räcker och behöver =P