30 oktober 2010

Multimedia message

Såhär ser ett äkta Svenssonhem ut utan trendigt vitt, försköningar, levande blommor & kladdfria barn. Torr sockerkaka, belamrad disk, utgången vinbox & en Barbie. Så här är det på rikt, det perfekta hemmet med den alltid lyckligt snygga familjen är en illusion som bara finns i bloggvärlden. Den världen där man ställer fram fina kakor som inte får ätas eftersom de bara finns där så att man kan ta snygga kort & visa upp hur perfekt allting alltid är. Tröttsamt! Mera burriburr & ketchupmamma till folket!

3 kommentarer:

Linda sa...

Vad elakt att ställa fram kakor och sen får man inte äta dem! Min hjärna kopplar lite annorlunda märker jag, när jag läste ditt inlägg blev jag genast sugen på att baka hallongrottar (jag som inte är så förtjust i att baka)! :-D

Sv: Det stämmer! 3 för 2 är egentligen alltid en ursäkt och sen kör jag mitt nya mantra: "De kan användas av två barn, de kan användas av två barn,..."

Olle sa...

Det är SÅÅÅ skönt att se att andra oxå har stökigt.... :) Då slipper jag ha så dåligt samvete!

Hanna sa...

Visst är det?! Jag erkänner att jag mest bara städar när det ska komma främmande :)