08 oktober 2010

Inredningsdetaljer som gör "det".

Jag har alltid haft en bra, om än lite underlig, inredningssmak. Jag gillar att mixa men att ändå får det någolunda stilrent i slutändan även om det är svårt att få ihop 50, 60 & 70-tal med hårdrock & kitsch. Här är två av mina favoritkonstellationer i huset just nu.
Här är ett verk som Baby gjort som jag tycker är en bra & snygg lösning. Själva sändaren som styr vårt trådlösa tangentbord & mus har han finurligt hängt upp i den snygga blomman bakom tv:n. Här snackar vi en riktigt funktionell lösning så jag hoppas att blomman keeps up the good work ett bra tag till!
Det här var svårt att fota, men det här är fondväggen bakom soffan. Det syns inte alls så bra på bilden som det gör på riktigt, men här är det Juni som gått loss & gjort lite snygg graffiti. Hon tänker som jag, "själv är bäste dräng" & vi blev båda nöjda med resultatet. Tittar man nära kan man ana en kissemiss & jag är övertygad om att hon kommer att bli konstnärlig i framtiden.

Det är de små detaljerna som gör det, det har jag alltid sagt.

Inga kommentarer: