29 oktober 2010

Inget vin för Hanna.

I veckan var det vinbingo här, ja, vi har nu gått från trist vinlotteri till mer spännande vinbingo. Mera "Hej pensionär!" liksom. Jag var inte ens nära en vinst nu heller, så jag fortsätter hålla mina tummar till nästa lotteri, nån gång ska väl vinsten bli min tycker jag?

Annars har veckan bestått av allt möjligt, allt från trevlig dejt med Hannah till storstäd & dagisfoto med mera.

Nu har vi just kommit hem från prommis med Lisa & Levina så nu sitter vi & väntar på att Baby ska komma från jobbet. Det står hemgjord pizza på schemat följt av melon/glass/godis/chips & annat gotta. Jo, för här har vi numera även fredagsgodis - lite må jag väl få skämma bort min förstfödda krulltott.

Ha en trevlig helg!

3 kommentarer:

Tella sa...

Hur går ett vinlotteri till?

Fia sa...

Duu.. Kom på en sak..

Kan du snälla maila mig nå kort på flickorna, antingen där som är tillsammans på ett och samma eller kort på var och en för sig?

fia.bergqvist@gmail.com


Ska göra en/två tavlor till nya lägenheten :p

Kram!

Hanna sa...

Tella: Ja, det är egentligen ganska "trist" om man gör som det "skall" göras. Man träffas över en fika & sedan drar man ett kort var ur en kortlek. Sedan drar man ett kort till som utser vinnaren, man ska ha samma färg & gubbe eller nåt sånt. Heltrist, det tog ungefär 15 sekunder så var "lotteriet" över.

Dock är det roligt att träffa varandra & det är väl egentligen själva grejen. Själva lottningen tyckte vi var så tråkig så vi har börjat spela bingo istället, det var mycket spännande! :)

Fia; Du är som vanligt alltför söt :D Ska fota donnorna någondag här & se om jag får dem att sitta still så mailar jag dig. Saknar dig sweetie!