18 oktober 2010

I´m alive!

Helgen kom & gick fort som attan. Vi hade ju piteåbesök från lördag till söndag & sedan på söndag var det Kittys dop. Ni ser ju tydligt glorian hon fick av denna ceremoni. Har inga bilder därifrån, men ska ragga upp några så får jag se om jag ser tillräckligt normal ut på någon av dem så jag kan lägga upp något. Bra gick det iaf & Kitty fick massa fina presenter från hela släkten, allt från filtar till pengar ungefär.

Tack så mycket alla inblandade för ert deltagande vid hennes dop!

Idag har jag fått finbesök av söta Hannah med Lova & Dexter. Vi gick på promenad i det fina vädret, hämtade upp Junilicious hos dagmamman, var på bibblan & drog en fika - mycket trevligt, tack för dagens sällskap än en gång!

Imorgon ska jag...*trumvirvel* jobba. Har ett pass mellan 15-21 så då får Baby vara helt själv med flickorna. Ska bli skönt att få jobba lite måste jag säga trots att Kitty inte fyllt 4 månader än. Det är ju bara ett pass, men tillräckligt mycket för att få komma sig ut & andas lite som normalt folk igen.1 kommentar:

Paster Pia sa...

Det var väldigt trevligt att vara hos er och de underbara och roliga damerna! Det var bara synd att vi var tvungna att fara så fort för att hinna hem innan det blev mörkt. Dock kändes det bra att det bara blev en timmes mörkerkörning. Jag ser ju nu att ni har fått snö! Värsta vintern... Här är snön borta, i alla fall i sta'n. Hoppas förresten att ni hittar igen apan!