05 oktober 2010

Höstens bästa serier.

Det bästa med hösten är att alla tv-serier börjar om igen, vem bryr sig om kyla & snö när man kan sitta inne & mysa med sånt om kvällarna?

Dessa är de serier jag följer mest just nu...
True Blood blir bara bättre & bättre för varje säsong. Första säsongen var "ok!" & sen blir det bara bättre. Just nu är det tyvärr sändningsuppehåll av någon anledning. Bill har jag inte alls mycket till övers för, men Skarsgård - damn, han är SÅ het! Senaste säsongen lägger många pusselbitar på plats tycker jag.
Desperate Housewives är en serie jag följer när jag sitter hemma själv & inte har något att göra, Baby är inte så otippat helt ointresserad. I morse såg jag de två första avsnitten & jag gillar att Vanessa Williams kommit in som ny fru, jag tokgillade henne i Ugly Betty trots att jag inte såg den serien speciellt ofta. Ni vet väl att hon är countrystjärna förresten? Den verkar hålla samma klass än, bra underhållning helt enkelt.
Sons of Anarchy är nog min absoluta favvoserie, en serie med tatuerade, farliga bikerssnubbar tilltalar väl de flesta män & kvinnor? Grrr! Också en serie som blir bättre & bättre, den här säsongen är ju kunglig! Jag är kär i många män här, alla med olika kvalitéer. "Peggy Bundy" gör en superb roll förövrigt!
The Mentalist vet jag inte varför vi fastnat för, men den håller hög klass & den röda tråden är jakten på "Red John" - snubben som brutalt mördat mentalistens familj. Den här serien gillar vi också, en av få serier vi ser som inte är helt crazy faktiskt.
...& så Dexter förstås! Alla säsonger är bra, men det går inte spikrakt uppåt utan säsongerna pendlar beroende på handling & karaktärer. Förra säsongen slutade ju sjukt spännande & den nya säsongen börjar förstås där, så fastän vi sett 2 avsnitt så kan jag inte bedöma hur kvalitéen kommer att vara på denna. Men, ett måste är han ju!

Sen finns det fler serier vi ser ibland men jag kommer inte ihåg alla. Breaking Bad som tillhör topp 3 har då blivit förnyade tack & lov, men väntas inte komma med en ny säsong förrän nästa sommar - lång väntan alltså!

Jag har fortfarande inte sett den hypade Greys, men vill göra det nu under trista mammaledighetsdagar. Ingen som har nån DVD-box att låna ut från start, orkar inte fixa sånt själv?

6 kommentarer:

kajjan sa...

Vanessa Williams var väl också Miss Universum eller var det Miss USA, och även utvikningsbrud! Om jag inte minns helt fel?! =)

Va säger du kvinna, har ett andra avsnitt kommit. Såg det första i förrgår. Måste in å kolla.

Cake sa...

Jag trycker på GILA knappen...flera flera gånger!

Linda sa...

"Sons of Anarchy" har jag hört ett par gånger nu, var går det?

Jag håller med om "True Blood" och "Desperate Housewives" (fast den serien följer maken och jag också tillsammans :-)).

"The Mentalist", "Dexter" och "Greys" har jag aldrig sett (förutom när man zappar in av misstag).

Lina sa...

Fröken Olofsson har Grey's-boxen.. Just nu är dock säsong 1 och 2 på resande fot.

Klart sevärt enligt mig, men då är jag ju lite besatt av sånt som har med sjukhus att göra : )

Lopez sa...

Har du sett Mad Man?? Annars borde du verkligen kolla upp de 3 första säsongerna, det är nog det bästa som har visats på TV genom tiderna ( åtminstone sedan Twin Peaks ) .....

Hanna sa...

Nu gjorde du mig nyfiken Kajjan, det stämmer garanterat eftersom hon är snygg så nu måste jag googla!

Linda; Vi följer ju de amerikanska sändningarna på SoA, men jag tyckte mig se nångång att de visar serien på nån udda kanal som TV400 eller nåt? Sjukt dumt eftersom alltför många missar en så bra serie då!

Lina; Ah typiskt :/ Ska kolla lite på Tradera då det känns som jag måste börja från scratch att se dem. Nån DVDbox borde ju att gå få tag i billigt tycker man...

Lopez; Tack för tipset! Har läst massor om den där serien men aldrig sett den, men nu måste jag definitivt se den. De har verkligen hypat att de har så snygga kläder & sånt så nu finns det ingen anledning att vänta mer. Man Men blir det!