02 oktober 2010

Härliga lördag.

Veckan har varit rätt lugn förutom ett besök på Levinas 1-årskalas där vi träffade massa folk. Både Juni & Kitty har varit lite sjuka så nåt jättestort utrymme för diverse aktiviteter har inte funnits. Nästa vecka händer desto mer med både debut på vinlotteri, mammaträff med Junis grupp ute i Svannäs & mammaträff med Kittys grupp på BVC om jag minns rätt.

Idag har vi frossat i pizza & fikabröd, Baby har kittat några fönster & jag har gjort stan ensam med Juni, det var verkligen länge sedan vi fick hänga själva så det var välbehövligt för oss båda.

Ikväll hade vi turen att bli bjudna på grillkväll hemma hos bästaste kusin Ewa med sambo & deras kids, så egentligen borde jag väl duscha men eftersom mitt hår tar typ 3 timmar att torka så orkar jag fan inte. Jag får gå med flottfrisyr & låtsas som ingenting. Tur vi känner dem & att det är en liten inofficiell fest får jag väl säga^^ Vi tänker vara smarta & ta dubbelvagnen dit så kan vi båda unna oss en öl, Kitty har ju inte haft något problem med att ta ersättning förr så jag hoppas det går smärtfritt idag också. Jag vet att de säger att man kan dricka ett vinglas & amma utan att det på nåt sätt är skadligt, men jag tycker ändå det känns underligt så vi tar till flaskan istället - mjölkflaskan dvs.

Nä, om man skulle krafsat på lite klumpig mascara nu för att matcha flottfrisyren kanske? Bilden är definitivt inte dagsaktuell eftersom minneskortet till kameran än en gång försvunnit, vi misstänker att Juni stoppat in det i datorn nånstans ;)Inga kommentarer: