15 oktober 2010

En virkad Elmo.

Japp, såhär blev ett projekt jag haft liggandes ett tag väntandes på ögon från Panduro. Nu är han iaf klar & det blev en ganska stor Elmo, om än rätt skinny. Förmodligen stoppade jag inte nog, men skitsamma. Egentligen ska han också göras i luddigt garn, men man tager vad man haver & jag är riktigt jäkla nöjd ändå.

Här är mönstret. Var förövrigt en av de lättare grejer jag gjort så tveka inte att testa!


4 kommentarer:

Fia sa...

Ja alltså där har du så rätt.. Bästa negerbollarna ju! :)

Gud vad du är duktig på virkning..! Jiiises.. Fan tror jag ska beställa nå coola figurer av dig :)

Bella sa...

Beställer gärna från dig med om du tar emot beställningar vill säga :)
Du är ju riktigt duktig!

Linda sa...

Wow, du blir ju bara bättre och bättre! :-)

Lopez sa...

Hur förstår man när det är på engelska? Vet du någonstans där det är bra översatt?
Är också fast på virkning nu! :-)