07 oktober 2010

En Svenssonuppdatering.

I måndags var vi ute hos Anna på mammaträff med alla 2-åringar, det var sjukt kul att få se alla igen & jag verkligen älskar min gamla mammagrupp. Nu ska vi inte låta det gå ännu ett år till nästa gång, nu ska vi träffas oftare har vi bestämt!

Tisdagen bjöd på alkohollotteri, som ni läst tidigare så vann jag ingenting förutom "vinsten"(?) att ha lotteriet nästa gång.

Onsdagen var så trist att den försvann i hemmastök som de flesta andra dagar.

Idag for Baby till Sundsvall för att se Skellefteå AIK bland annat. Jag var medbjuden men avböjde då jag tyckte att han gott kunde få en helg för sig själv. (Läs; jo, jag skulle vilja följa med men insåg att två flickor kräver en mor). Som straff fick han ta med sig en inköpslista till IKEA men då vi just köpt skorsten & gjort av med månadens extrapengar på sånt kul så blev det en kort & trist lista. Typ barngalgar, fler tvätt-tunnor & plastad frotté. Gäsp!

Idag hade jag även mammaträff med Kittys grupp, men eftersom det inte går att hänga med folk på ett normalt plan med en 2-åring så stannade vi hemma. Vi har städat, tvättat, diskat & gjort pannkakor & jag ljuger inte när jag säger att jag nyss är klar. Nuförtiden är verkligen egentiden NOLL, Juni tar ingen lunchvila & Kitty är & har alltid varit världens vaknaste bebis. Hon är vaken hela dagarna, lätt från 12 på dagen till 22 på kvällen, det är sjukt. Ibland somnar hon & tar powernaps i 10 minuter men det är allt, hon kräver konstant omvårdnad med andra ord.

Så, nu är jag trött & uttråkad men flickorna är fortfarande pigga & kommer att vara vakna i flera timmar till. Suck! Nä, jag ska inte klaga egentligen. Jag är lyckligt som har två (vid)under,men jag verkligen längtar till den dagen då jag får vara själv för en stund igen & bara göra något av allt annat som behöver göras. Nuförtiden städar man ju från tidig morgon till sen kväll & får som aldrig riktigt tid för något annat.

Nu måste vi hitta på aktiviteter dock, medan jag skrev det här har jag fått 2 kg lego serverat i den nystädade soffan. Ha det!

4 kommentarer:

Ullis sa...

Ni får komma o hälsa på i Piteå så kan jag o Mattias vara barnvakt åt dem små en stund! OBS! vi har ingen utbildning så ni får lämna instruktioner :)

Hanna sa...

Jag kommer NU! :D

Tella sa...

åh gud, jag vet precis vad du pratar om..allt för väl.

Hanna sa...

Skönt att det bara inte är jag ;)