13 oktober 2010

En helt vanlig onsdag.

Idag lämnade jag av Junilicious 8.30 på badhuset eftersom det stod bad på schemat med dagmamman. Det var en glad dam vill jag lova & jag är ännu gladare eftersom dagisdagar betyder att hon får mer aktivering än vad hon får av mig hemma just nu. Juni älskar som sagt sin dagmamma & tjatar varje dag om "Nilla", hon är även lite småförälskad i en pojke som hon i ett halvårs tid pratat konstant om här hemma. Jag unnar henne lite förälskelse faktiskt, vi får se vad jag känner när hon är 14 däremot.

På söndag är det dop för Kittykatten. Kitty Liv Roxie ska joina det kristna samfundet eller nåt. För mig är dop långtifrån något nödvändigt, men vi kör så helt enkelt. Från Junis dop har vi inga bilder eftersom vi var så förvirrade att vi glömde ta några, men på söndagen så skall kameran med.

Ska väl försöka baka nåt fikabröd till veckan också, men får se när ork/pengar får det att funka. Vi är lite tight on budget denna månad eftersom vi köpte ett kaminrör till kaminen som ska installeras. Det blev en dyr historia då ett ynka rör kostar femsiffrigt, men sen blir det både varmt & mysigt hoppas jag.

På lördag kommer alltså farmor, farfar & faster hit, ska bli så trevligt eftersom det blir lite långt mellan gångerna vi ses.

I övrigt har jag lidit av svår sömnbrist, kanske har snittat 15-20 timmar totalt de senaste 5 dygnen. Kitty är snorig & vaknar mest hela tiden, sen blir jag så övertrött att när jag väl ska sova så kan jag inte. Jag har bokstavligen gått som en zombie från morgon till kväll hela veckan men inatt fick jag dock äntligen sova ikapp litegranna så idag är jag nästan en helt ny människa.

Photobucket

2 kommentarer:

Linda sa...

Usch, vad stressigt det låter! Hoppas du får sova ikapp lite mer innan helgen kommer.

Jag tänkte faktiskt på dig och ditt virkande när jag såg adventskalendern. :-D

Sofia sa...

Haha. Jag såg några gamla bebisbilder av Juni i går och tänkte på att hon såg så där näpen ut, lite som Kitty gör nu! De lär nog likna varandra mer och mer vad det lider ;)