20 oktober 2010

Boken om Okej.

Jag läste både hos Mrs Lopez & Aftonbladet att den här boken hade släppts! My gaash, det här är ju ett måste i julklappssäcken, jag är så exalterad!

Okej var verkligen tidningen på 80-talet som hade allt, hårdrock, Samantha Fox, posters, reportage etc. Vem läste inte Okej liksom? Ett coolare alternativ till Frida måste jag säga. Jag var besatt att kolla vilka affischer som följde med & var det exempelvis någon affisch med Madonna så inhandlades tidningen direkt.

Den här boken är fylld av roliga bilder & tillbackablickar, bland annat ryms de välkända bilderna på Dag Finn här (som jag bloggat tidigare om HÄR).

Nej, denna önskar vi oss till jul. Baby får den i julklapp så kan vi läsa den båda två!1 kommentar:

Kerstin sa...

Man tränar inte magen genom att hålla in den =) Om du däremot stärker magen inifrån med olika varianter av statiska övningar (plankan och sidoplankan) så kan du hålla magen spänd när du står och går. Detta gör att stödet för ryggen blir bättre och du blir inte trött/öm i ländryggen eller bröstryggen.

Som nyförlöst är det däremot bra att öva på att spänna magen. Att dra in naveln mot ryggraden och göra andningsövningar. För att hitta kontakten med magmusklerna igen.

Men att enbart gå och spänna magen kommer inte göra den platt och vältränad =)

Försök få in plankan som vardaglig rutin. Jag körde med det på morgonen när jag kokade frukostäggen. Det tar 8 minuter för dem att bli färdiga. Och en planka tar 3 x 60 sek + sidoplankan 3 x 30-60 sek. Med ca 20-30 sek vila mellan. Alltså ca 9 minuter. Lätt som en plätt! Det gäller bara att göra det