09 oktober 2010

Ballerinarecension.

Jag är ju inget kakfan, men jag är nyfiken i en strut & testar alla nyheter ändå.

Ballerina Pepparkaka (limited edition) smakar precis som det låter - pepparkaka, pepparkaka med chokladfyllning. Kändes trist & lite väl söt tycker jag, men Baby tyckte de var bra. Inget jag köper igen dock.

Ballerina Kladdkaka med Vanilj hade jag högra förväntningar på. Den vanliga kladdkakesmaken är ju gudomlig, men det här är faktiskt en flopp tycker jag. Gillar iof inte Singoalla & de som kör med den här vita vaniljen, den är alldeles för vaniljig & tar över hela kakan så kladdkakesmaken känner man inte alls. Totalt underkänt enligt mig ( & av Carina vet jag), smakar budgetkex.5 kommentarer:

Jilina sa...

Ballerina kladdkaka med vanilj sitter jag precis å mumsar på. Dock gillar jag mer Ballerina kladdkaka.

Camilla sa...

Instämmer i att vaniljen var en besvikelse, blä. Tur den andra med choklad är godare!

Och näe, man sig vill ju inte sitta utspökad själv..haha..inte riktigt samma sak. Men ingen verkar klä ut i min umgängeskrets häruppe i norr :(

Tella sa...

oooh, ballerina med pepparkaka köper jag inte för att då slukar jag HELA paketet i en tugga. Älskar dem! :)

Hanna sa...

Till jul så passar ju faktiskt pepparkaka ypperligt om man tycker att de vanliga pepparkakorna tappat sin charm. I år blir det ballerinas variant - lite fetare, lite bättre ;)

RobertL sa...

Pepparkaka tycker jag var sjukt god. Sen kladdkaka med vanilj smakar precis som den vanliga kladdkakan kände igen vaniljsmak alls =)